Frigarui de cartofi

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 2881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • bacon/kaizer
  • 2linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • bete de frigarui.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de cartofi:

  1. Spalam cartofii foarte bine, in cazul in care folosim cartofi noi.
  2. Ii feliem subtire, la fel procedam si cu baconul.
  3. Montam frigaruile pe bete alternand feliile de cartofi cu cele de bacon dar cu conditia ca prima si ultima felie sa fie de cartofi.
  4. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Amestecam intr-un bol uleiul de masline cu piperul, rozmarinul si sarea si ungem frigaruile cu o pensula.
  6. Bagam tava in cuptorul incins si intoarcem frigaruile din cand in cand sa se rumeneasca pe toate partile.
  7. Sunt gata cand cartofii s-au inmuiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

portiadelumina 1

15.01.2016, 10:42

Sincer, eu aş mai face un mujdei din care să picur de la cap la cap pe frigăruie. Fain!

cristinutanicolita 1

15.01.2016, 15:30

foarte bune

Gicuta 1

18.01.2016, 09:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu crenvusti