Frigarui de miel cu pepene galben

de epurasha2bb in Oaie, 1 Apr 2010 | 6055 vizualizari

 

Frigarui de miel pe care le prepar de Pasti sau de cite ori am ocazia

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • ardei gras rosusi verde
  • ceapa uscata
  • o capatana de usturoi
  • 1 pepene galben
  • usturoi verde
  • condimente: cimbru, sare, piper, curry
  • 1 paharel de vin alb cateva linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de miel cu pepene galben:

Se marineaza putin inainte carnea de miel intr-un amestec din cateva linguri de ulei, cateva linguri de vin alb, putin cimbru uscat, tocatura de usturoi verde, piper si curry. Se pregateste gratarul sau daca stati la bloc si nu aveti curte si gratar puteti face in cuptor frigaruile. Pe tepuse se infig pe rand bucatele de carne, ardei, ceapa, usturoi si pepene galben.

Le puteti da un praf de sare si apoi le puneti pe gratar afara sau pe gratarul cuptorului si sub el o tava cu apa. Pastram o jumatate de pepene galben scobit de miez pentru ornat. Se aseaza pe un platou jumatatea de pepene galben cu scobitura in jos, se infig in spinarea lui frigaruile rumenite frumos si de jur imprejur se aseaza salata verde si ceapa verde. E o nebunie de culori si de gusturi, delicioase pe masa de Pasti! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de miel cu pepene galben" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie in vin rosu