Frigarui de porc cu legume

de Valclaudia in Porc, 7 Dec 2014 | 3739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 300 gr. pulpa de porc
  • cca 300 gr. carnati de casa
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1 zucchini
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 ardei grasi diferit colorati
  • sare si piper dupa gust
  • cca 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc cu legume:

Curatam si spalam legumele.

Le taiem bucati mari.

Carnea o taiem cubulete, carnatii ii taiem felii de grosimea unui deget.

Pe betigasele de frigarui asezam bucati de carne,carnati si legume, alternandu-le dupa bunul plac.

Ungem o tava cu ulei, asezam hartie de copt si peste hartie asezam frigaruile pe care inainte de a le da la cuptor le ungem cu o pensula din silicon cu ulei, apoi presaram sare si piper dupa gust.

Preincalzim cuptorul la 200 grade, dam tava la cuptor pentru 40 minute.

Servim cu orice garnitura sau doar cu salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]