Frigarui de pui

de mimmi in Pui, 16 Aug 2010 | 8834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 gogosar
  • 5-6 ciupercute
  • 4 rosii
  • 2 cepe rosii
  • 1 vanata mica
  • ulei de masline
  • sos de soya
  • oregano
  • busuioc
  • usturoi
  • condiment pentru pui
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Pregatim marinata pentru pui:
Pisam usturoiul,adaugam 2-3 linguri de sos de soya si ulei de masline.Condimentam cu oregano si busuioc.Taiem puiul bucati si il punem in marinata.Il bagam la frigider pentru 30 min-1 ora.
Dupa aceea ne ocupam de vanata.Se poate folosi cu coaja sau fara.Eu am curatat vanata.Se taie cubulete,se sareaza si se lasa asa cam 25 de minute.Dupa aceea se spala si se pune la scurs sau se sterge cu un prosop.
Curatam ciupercutele de coaja si le taiem in doua.Gogosarul,rosiile,cepele le taiem cuburi.
Punem din fiecare cate 2 bucati pe betele de frigarui si se pun pe gratar.

TIPS-URI

1

Se fac foarte repede asa ca aveti grija sa nu se arda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

yafa 1

16.08.2010, 23:21

Minunate frigarui

mimmi 1

17.08.2010, 13:02

Sunt delicioase sa stiti!

jolygina 1

17.08.2010, 23:05

ador frigaruile ,sunt foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ciuperci