Frigarui de pui cu fistic

de -Licurici- in Pui, 14 Iun 2015 | 3669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 100 g fistic
  • 1 albus de ou
  • 1 rosie
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu fistic:

Pieptul de pui se spala bine, apoi se taie in bucati potrivite si se condimenteaza cu sare si piper.

Albusul se bate cu un praf de sare, apoi se adauga din bucatile de pui.

Fisticul se marunteste cu cutitul si se trec prin el bucatile de pui cu albus.

Rosiile taie in bucatele potrivite, apoi se pun pe betele pentru frigarui impreuna cu bucatile de pui. (pui cu fistic-rosie-pui simplu-rosie-pui cu fistic)

Se tin pe gratar cam 2 min pe fiecare parte sau pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

Pentru un plus de savoare, pieptul de pui se poate stropi cu zeama de lamaie sau se poate face picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu fistic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]