Frigarui de pui la aragaz

de Mitinita in Pui, 8 Dec 2012 | 3971 vizualizari

 

Facem si iarna frigarui,la flacara de la aragaz,Nu face fum,deoarece pieptul de pui nu are grasime

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 lingura condiment friptura de pui cu usturoi Kotanyi
  • 4 rosii
  • ptr sos: smantana si usturoi pisat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui la aragaz:

Se taie pieptul de pui in bucati  de 1.5 cm si se amesteca impreuna cu condimentul.

Se pun pe betigase .Daca folositi de lemn,sa le inmuiati in apa in prealabi.

Se porneste aragazul si tinem betigasele deasupra flacarii,intoarcem si pe partea cealalta.

Rosiile se taie in jumatate si se fac si ele tot la flacara de la aragaz. Betigasele mele sunt mai late si au sustinut jumatatile de rosii.

Smantana se amesteca impreuna cu usturoiul.

Servim frigaruile cu orez alb simplu,cu rosiile si sosul cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui la aragaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu piept de pui