Friptura aromata de pui

de Toamna07 in Pui, 3 Oct 2012 | 4655 vizualizari

 

Va invit sa preparati o reteta cu pulpe de pui fragede si aromate .

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 100 ml ulei de masline
  • 3 linguri de mustar cu hrean
  • cimbru
  • boia de ardei iute afumata
  • 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
  • sare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura aromata de pui:

Cum procedam:

Spalam carnea,o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore. O asezam apoi intr-o tava,turnam uleiul si vinul,presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.

Dupa ce carnea s-a rumenit frumos,scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocos la tava cu cartofi aromati