Friptura "boiereasca"

de violeta30 in Pui, 29 Mar 2015 | 3899 vizualizari

 

Imi plac foarte mult ciupercile pentru ca dau o aroma deosebita preparatelor.

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci
  • 2 carnaciori
  • 2 pulpe superioare de pui
  • sare
  • condimente
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura "boiereasca":

Se pun pulpele de pui (spalate in prealabil) intr-un vas de yena, apoi carnaciorii peste care se presara ciupercile taiate in patru. Presaram sare si condimente peste carne si ciuperci, stropim cu ulei si punem capacul vasului dupa care introducem la cuptor. Nu punem apa pentru ca isi va lasa foarte multa zeama atat ciupercile, cat si carnea. Se lasa in jur de 50-60 de minute, in functie de cuptor.

Se serveste cu castraveciori murati de casa.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura "boiereasca"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor reteta simpla de friptura