Friptura de curcan

de Rahela Velicu in Curcan, 3 Sep 2017 | 3708 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • carne de curcan
  • 2 cepe
  • 4-5 cartofi
  • 3-4 ardei grasi rosii si verzi
  • 150 ml vin rosu
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • ghimbir macinat
  • patrujel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan:

Mai intai dam carnea de curcan in fiert. Ceapa taiata julienne o calim in unt.

Punem carnea fiarta intr-o tava, adaugam ceapa calita, vinul, 2 cani de apa, legumele, sarea, piperul si ghimbirul macinat.

Dam la cuptor pentru 80-90 de min. Din cand in cand intoarcem carnea. La final adaugam patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor