Friptura de gasca cu cartofi la cuptor

de vero_closca in Rata, 8 Apr 2010 | 31087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de gasca
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cub Knorr de gaina
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de gasca cu cartofi la cuptor:

SE SPALA SI SE PUN LA FIERT PULPELE DE GASCA.SE SPUMEAZA SI SE ADAUGA CUBUL KNORR SI SE FIERB PE JUMATATE.CARTOFII SE SPALA SI SE CURATA SI SE PUN INTR-O TAVA UNSA CU PUTIN ULEI.SE ADAUGA SI PULPELE,SE CONDIMENTEAZA CU SARE,PIPER SI CIMBRU ,SE TOARNA SI O CANA DE SUPA (ZEAMA IN CARE AU FIERT PULPELE) SI CATEII DE USTUROI.SE ACOPERA CU FOLIE DE ALUMINIU SI SE DA LA CUPTOR PR 30 MINUTE.DUPA ACEST TIMP SE INLATURA FOLIA SI SE LASA SA SE RUMENEASCA PUTIN.

E BUNA CU O SALATA ALATURI!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de gasca cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Sylvia 1

09.04.2010, 10:57

Tare buna trebuie sa fie

nadina73 1

09.04.2010, 18:48

super dar ai gaste nu gluma,arata foarte bine felicitari

mihaelar63 1

10.04.2010, 15:52

nu ti-e mila de surate ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]