Friptura de ied la cuptor

de farfuriavesela in Oaie, 3 Iun 2014 | 14858 vizualizari

 

Pregatita la cuptor cu mirodenii, dupa ce a fost lasata de seara pana dimineata in arome, friptura de ied poate fi un pranz de week-end sanatos, insotita de o farfurie generoasa de salata

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de ied
  • sare
  • piper
  • mirodenii - usturoi, cimbru, busuioc
  • o cana de apa (sau putin vin)
  • ulei optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de ied la cuptor:

Pulpa de ied se pune intr-un vas cu apa si putin otet, apoi acesta apa se arunca.    Acum carnea spalata, putin ulei - optional, apa si mirodeniile preferate, se lasa de seara pana dimineata la frigider.  

Incalzim cuptorul la 200 de grade Celsius

Acoperim tava unde se afla pulpa de ied cu folie de aluminiu

Dam la cuptor pentru 30-40 min

Indepartam folia de aluminiu

Mai lasam la cuptor 20-30 de minute, intorcand pulpa de pe o parte pe alta pana se rumenste frumos

Daca scade sosul din tava mai adaugam putina apa sau vin

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ied la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]