Friptura de miel cu garnitura de cartofi copti

de Dya Daniela Andrei in Oaie, 9 Noi 2014 | 7951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa/coaste de miel
  • 30 ml ulei
  • o capatana de usturoi
  • 10 frunzulite de busuioc proaspat
  • condimente dupa gust: mix de piper (alb, verde, rosu), sare, rozmarin,
  • Pentru garnitura de cartofi avem nevoie de:
  • 1 kg cartofi
  • sare, piper, chilli, rozmarin si oregano dupa gust
  • cateva linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu garnitura de cartofi copti:

Se curata carnea, se spala bine si se condimenteaza dupa gust. Se asaza intr-un vas (multicooker-ul am folosit eu). Se stropeste cu ulei, se aduaga usturoiul feliat si frunzele de busuioc verde. Se coace pana ce se rumeneste suficient.

Intre timp, se pregatesc cartofii: ii taiem cuburi, ii condimentam dupa gust, ii stropim cu ulei si ii asezam intr-o tigaie, la foc iute, pana ce devin aurii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu garnitura de cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor