"Friptura" de porc

de MotanLaOale in Porc, 20 Ian 2011 | 5917 vizualizari

 

Din cand in cand simtzim nevoie de a manca pur si simplu o bucata de carne prajita, Chiar mai grasa si cu sorici crocant. Nesanatos, stiu, dar...
Nu am stiut cum sa o denumesc deoarece este pur si simplu carne de porc prajita si "prajeala" nu imi suna deloc bine.

 

INGREDIENTE

  • Cateva felii fleica cu sorici
  • Cateva felii ceafa
  • Cateva felii cotlet
  • Sare,piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Friptura" de porc:

Intr-o tigaie non-aderenta se pun la prajit intai feliile de fleica ca sa-si lase untura. Se pune sare si piper.

Cand sunt prajite si soriciul crocant se scot si se pun la prajit celalalte bucati.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se poate manca cu mamaliga si neaparat muraturi

Eu le-am mancat cu garnitura de orez cu mazare si castravezi si gogosari in otet.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Friptura" de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

MotanLaOale 1

25.01.2011, 08:15

ms

MIUTA 1

14.02.2011, 14:12

Vai de mine ce bine arata,as manca tot ce ai pe platou o bunatate,suuuuuper

MotanLaOale 1

15.02.2011, 08:44

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor