Friptura de porc

de Rahela Velicu in Porc, 9 Mar 2017 | 2788 vizualizari

 

Daca este cu carne, orice mancare este gustoasa :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 1 cana de apa
  • 1 lingura Maggi secretul gustului
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Mai intai, taiem carnea si o punem in tava. Usturoiul il taiem marunt.

Amestecam pasta de tomate cu usturoiul, apa, sare, piper si condimente dupa gust.  Adaugam sosul peste carne si dam la cuptor la 200 de grade C, pentru 1 ora.

Din cand in cand, mai adaugam apa si intoarcem carnea. La final, presaram oregano uscat deasupra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga verdeata proaspata deasupra.

2

Este foarte gustoasa cu paine calda de casa :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]