Friptura de porc

de Corinuta in Porc, 20 Iun 2010 | 4701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii mari de cotlet de porc
  • 4 catei de usturoi
  • 3 foi de dafin
  • 100 ml ulei sau untura
  • 150 ml vin
  • 200 ml bulion
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Intr-o cratita mare se pune uleiul la incins. Usturoiul se curata si se taie fasii cu care se impaneaza cotletele, apoi se prajesc in ulei cam 3-4 min. pe fiecare parte. Se adauga foile de dafin si apa, cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic cam 50 minute, apoi se adauga vinul, sare si piper dupa gust. Dupa inca zece minute se pune bulionul si se mai lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

25.06.2010, 12:25

Multumesc

housy 1

26.06.2010, 21:48

nush dak acolo in farfurie, langa carnita, e piure de cartofi, dar pe mine sigur cu gandul la el m-a dus. ador piureul de cartofi moale....cat mai moale, si dulceag..hmmmm

elena1988 1

25.03.2011, 12:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc, gatita la cuptor la foc mic