Friptura de porc cu cartofi aurii

de Sidy in Porc, 27 Ian 2011 | 4997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 500 g cartofi 
  • 1 lingura untura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi aurii:

Carnea se pune intr-o cratita cu o cana cu apa, sare si piper.Se acopera si se lasa sa se patrunda bine. Daca e nevoie se mai adauga putina apa , spre sfarsit adaugam untura, apoi se lasa sa se rumeneasca.
Cartofii se curata , se spala si se taie in felii mai mari.
Se pun cartofii sa fiarba in apa si se lasa sa fiarba de jumatate. Se arunca apa , uleiul se pune la incins intr-o tigaie si se pun feliile de cartofi la prajit. Le dam cu sare, piper si boia si le prajim pe ambele parti.
Friptura se serveste cu cartofii aurii si cu  mancarica de gogosari.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor, cu legume sotate