Friptura de porc cu cartofi natur si sfecla rosie

de alilianaa in Porc, 26 Ian 2013 | 3950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kc carne de porc( muschi)
  • condimente de porc Kotanyi
  • 1 kg cartofi
  • 30 g unt
  • marar
  • piper
  • sare
  • verdeturi (marar)
  • o cana apa
  • o cana vin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi natur si sfecla rosie:

Carnea de porc se spala, portioneaza, sterge si se condimenteaza. Se pune intr-o tava cu o cana cu apa si o cana cu vin si se da la cuptor. Se lasa sa se rumeneasca bine pe ambele parti.

Cartofii se curata, se spala se toaca cubulete. Se pun intr-o cratita cu un varf de lingurita de sare, cu apa cat sa-i acopere.  Cand cartofii s-au fiert, se scot cu o spumiera intr-un vas. Peste ei se adaga unt, verdeturi, piper. Se amesteca usor fara a se zdrobi (la mine s-a intamplat putin acest lucru).

Friptura se serveste  cu salata de sfecla rosie!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi natur si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]