Friptura de porc cu rozmarin

de Adi75 in Porc, 22 Feb 2014 | 2723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc ( muschi )
  • 2 ramuri rozmarin
  • 4 catei de usturoi
  • 20 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin alb sec
  • 500 ml supa
  • sare
  • piper macinat proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu rozmarin:

Se pregateste carnea cu sare si piper . Intr-o cratita punem uleiul si untul la foc mic , adaugam bucata de carne si o prajim uniform pe toate partile . Punem usturoiul intreg si apasat putin ( nu taiat ) apoi adaugam si rozmarinul taiat marunt , marunt , lasam 1 min sa se caleasca la foc mic dupa care punem vinul si dam focul tare 3-4 min , se adauga  jumate din supa peste carne si se pune capacul , se fierbe la foc mediu cca o ora , intre timp mai intoarcem bucata de carne . Daca este nevoie mai adaugam putina supa . Se poate servi cu cartofi prajiti , legume sau salata verde .

TIPS-URI

1

Carnea de porc se poate inlocui cu vita , curcan ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc vietnamez