Friptura de porc in folie

de ralu_ca in Porc, 2 Mar 2014 | 6345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • 1 lingura mustar classic
  • 1 lingura boia de ardei
  • 5 catei usturoi
  • sare, piper, maghiran
  • 3-4 bucati ceapa
  • bacon
  • carnat afumat
  • 5-6 cartofi
  • putin ketchup picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in folie:

Mai intai pregatim carnea. Se taie carnea bastonase (fasii) si o amestecam cu mustarul, boiaua de ardei si usturoi pisati. Condimentam cu sare, piper si maghiran. Lasam la rece pentru cel putin 60 minute.

Intr-o tava punem folie de aluminiu peste care vom pune felii de kaizer, carnea condimentata, peste punem un rand de ceapa taiata solzisori, acoperim cu un rand de cartofi taiati rondele mai subtiri si la sfarsit punem un rand de carnati taiati. Acoperim tava cu folie si dam la cuptorul preincazilt pentru aproximativ  45-60 minute. Verificam daca carnea s-a facut, se scoate, presaram putin ketchup picant si se serveste fierbinte alaturi de castraveti murati si gogosari.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in folie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]