Friptura de porc la ceaun (scazuta)

de COSTEO in Porc, 12 Apr 2013 | 6904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa de porc (macra)
  • 1 carnat casa
  • 6 cepe
  • 2 ardei grasi
  • bulion
  • sare
  • piper
  • condimente granulate
  • 1 cana vin
  • 6 catei usturoi
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la ceaun (scazuta):

Pulpa de porc se taie bucati potrivite si se pun in ceaun sa fiarba cu apa si sare.

Dupa ce da un clocot aruncam prima apa, punem apa iar, condimente granulate, sare si lasam la foc potrivit.

Intre timp tocam ceapa marunt si ardei si adaugam in ceaun, 3 linguri de bulion si catei de usturoi tocati marunt si lasam sa fiarba pana ce scade.

Lasam totul sa fiarba acoperit. Aproape de sfarsit adaugam cana de vin. Se serveste cu mamaliguta calda. Putem adauga si carnat de casa prajit putin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la ceaun (scazuta)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:21

Sim0na 1

15.04.2013, 13:40

delicioasa fripturica!

Rahela Velicu 1

23.02.2016, 13:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc la cuptor cu ierburi aromate