Friptura de porc la cuptor

de marinicayou10 in Porc, 17 Apr 2012 | 5658 vizualizari

 

Hristos A Inviat !

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de porc,poate fi pulpa,spata,fleica,muschi
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • busuioc
  • ulei
  • 2 cani vin alb
  • 4-5 cani apa
  • 3-4 linguri smantana grasa
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Spalam carnea si o asezam in tava unsa cu ulei.Punem sare si piper pe ambele parti,iar deasupra oregano,cimbru si busuioc.Cu un cutit cu varf ascutit ,facem cateva gauri unde vom baga bucati de usturoi.

In tava punem 2 cani de vin si 2 de apa si dam la cuptor la foc mediu la inceput,iar pe la sfarsit dam focul mai tare sa se rumeneasca frumos deasupra.Cand mai scade din zeama,mai adaugam cate o cana de apa. Cand fripturica este gata,o scoatem din tava,iar cu sosul ramas,il amestecam cu smantana grasa.Servim friptura cu acest sos foarte bun :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

ieri la 15:27

Salată Șuba

ieri la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor