Friptura de porc la cuptor cu legume

de vasy16 in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2016 | 3055 vizualizari

 

O reteta foarte simpla si usor de facut. E o reteta inventata de mine, pot spune ca arunc totul in tava si las cuptorul sa faca restul. Sper sa va placa si voua atat de mult cat i-a placut sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • jumatate kg de carne de porc
  • 2-3 prazi
  • cativa catei de usturoi
  • un ardei rosu
  • 1 brocoli
  • varza de bruxelle
  • un morcov
  • un pahar de vin alb
  • sare
  • rozmarin
  • piper boabe
  • ulei
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor cu legume:

Se taie carnea in 4 sau 6 felii subtiri (eu le cumpar gata taiate) tinand cont ca in cuptor o sa se micsoreze destul de mult.

Se curata si se spala bine toate legumele.

Se taie in bucati potrivite legumele.In loc de varza de Bruxelles se pot adauga cartofi.

Se adauga legumele si carnea intr-o tava. Se sareaza, se pun boabele de piper, rozmarinul, vinul, uleiul si apa peste carne si legume si se da la cuptor aproximativ o ora.

Depinde de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de rosii