Friptura de porc la tava

de lia maria in Porc, 27 Dec 2010 | 9329 vizualizari

 

O friptura delicioasa, aromata si foarte gustoasa !

 

INGREDIENTE

  • 3kg spata de porc ( intr-o bucata)
  • mirodenii pt marinata( tarhon,rozmarin,ceapa,usturoi)
  • ulei de masline
  • Sare
  • Piper
  • 250ml bere
  • 250ml supa de pui
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Bucata de carne o tavalim bine , bine prin marinata, o saram, o piperam,o punem intr-o punga, o legam si o lasam la frigider cel putin 3-4h. Eu am pregatit-o seara si am lasat-o la macerat, pana a doua zi.

Punem putin ulei intr-o tigaie si prajim carnea pe toate partile pana-si formeaza crusta, apoi adaugam berea si supa, lasam sa dea cateva clocote, dupa care mutam friptura cu tot cu sos intr-o tava si dam la cuptor pentru 2 h.

Se lasa putin la racit, apoi se taie felii si se sesrveste.

Eu am servit fripura, alaturi de cartofi-aurii si ca decor ; flori din sfecla rosie

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (20)

Dana_Retetegg 1

27.12.2010, 20:00

Ligia Bxl 1

27.12.2010, 21:42

RuxyRux 1

28.12.2010, 10:28

Oauuu Lia...cat de bine arata!!! Super!!! La multi ani!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc impletit