Friptura de porc la tava cu ciuperci si praz

de epurasha2bb in Porc, 27 Feb 2011 | 6184 vizualizari

 

se topeste in gura...

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de carne de porc(ceafa sau pulpa)
  • 1 ceapa mica
  • 4-5 catei de usturoi
  • o frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de praz
  • putin cimbru
  • ulei
  • 4-5 picioruse de ciuperci champignion
  • 1 cescuta mica de apa
  • pt.garnitura:
  • cartofi,
  • varza rosie,
  • ulei,
  • otet,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava cu ciuperci si praz:

Se pune ulei pe fundul unei tavi groase/ceaun si apoi se aseaza bucatile de carne mai grosute.

Se presara sare, piper, se aseaza cateii de usturoi si piciorusele de ciuperci deasupra, ceapa in mijloc si frunza de dafin si se lasa la cuptorul preincalzit la foc mic o jumatate de ora, apoi se pune o ceascuta de apa asi se da focul mare 10 minute.

Apoi se intoarce friptura si se mai lasa asa cu focul mic inca cateva minute.

 se serveste cu cartofi pai si salata de varza rosie facuta cu otet , ulei, sare, piper, zahar.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava cu ciuperci si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

La Ancuta 1

28.02.2011, 15:52

am ajuns cam tarziu . Arata tare bine si cred ca e buna, buna

divainbucatarie 1

28.02.2011, 16:13

Arata f bine friptura ta!

mihaelar63 1

28.02.2011, 16:25

Ceafa la cuptor e delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafă la cuptor cu cartofi şi usturoi