Friptura de porc la tava cu piure de cartofi

de kamy in Porc, 21 Dec 2010 | 12671 vizualizari

 

mama facea.... ceva simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg.pulpa de porc fara os
  • 4-5 lg.ulei
  • 100 ml apa
  • 200 ml bulion
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cimbru
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava cu piure de cartofi:

Carnea spalata,stearsa,taiata felii groase cam de un deget,condimentate cu sare,piper si cimbru, puse intr-o tava in care adaugam uleiul si apa.Acoperim tava cu folie de aluminiu si o bagam in cuptorul incalzit in prealabil.Dupa o jumatate de ora incercam carnea sa vedem daca e aproape fiarta...daca da,adaugam bulionul amestecat cu usturoiul zdrobit si mai lasam in cuptor 10-15 min fara folie.

Noi am servit cu piure de cartofi si varza murata la borcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (80)

kamy 1

23.12.2010, 11:58

bunica...

Nicolae 1

25.12.2010, 00:12

dupa o asa lucrare te prinde somnul...

kamy 1

26.12.2010, 16:58

nicolae....asta e de bine....nu?? ms

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]