Friptura de pui cu legume

de Alexandra Burz in Pui, 28 Iul 2013 | 3699 vizualizari

 

Foarte buna si pliiina de vitamine

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui dezosate
  • 1 brocoli
  • 1/2 kg rosii cherry
  • 300 gr ciuperci champignon mici
  • 4-5 frunze de salvie
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 100 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu legume:

Pulpele se spala, se cresteaza pentru ca aroma sa patrunda bine in carne pe parcursul coacerii

Legumele se spala bine, se curata (unde este cazul)

Intr-o tava de iena se pune putin ulei de masline

Se aseaza un pat de legume

Se pun pulpele

Deasupra se pun restul legumelor

Intr-un castronel se amesteca apa cu putin ulei de masline si salvia taiata

Se adauga peste compozitie

Se da la coptor pentru 45-60 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu legume de toamna