Friptura de pui cu legume mexicane

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Mar 2010 | 17176 vizualizari

 

simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 capatana usturoi
  • un pahar vin alb
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • legume mexicane
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu legume mexicane:

spalam bine pulpele, ,le taiem, le condimentam si le punem in tigaie cu putin ulei si vinul alb, punem capacul peste ele si le lasam sa se inabuseasca bine.

intre timp punem legumele la fiert cu sare.

cand sunt destul de inabusite punem usturoiul pisat si luam capacul, lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.

se serveste cu legume mexicane si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Teo 1

09.03.2010, 23:01

ce bine dau legumele mexicane langa friptura!

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:38

ce frumos s-au rumenit pulpele

Dana Cristea - pusikmea 1

10.03.2010, 09:37

va multumesc frumos pt aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]