Friptura de pui cu usturoi verde

de Constelatialeu in Pui, 14 Mai 2014 | 4060 vizualizari

 

Din categoria rapid ,bun si facut in tuci.....

 

INGREDIENTE

  • un pui mic, fara piept si aripi
  • usturoi verde, sa fie, sa se ajunga
  • 3 rosii
  • condimente pentru pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu usturoi verde:

Mai intai taiem puiul in bucatele mai mici (n-am folosit pieptul si aripile), adaugam sare. Punem tuciul pe foc sa se incinga uleiul si adaugam bucatele de pui si 1/2 canita de apa. Lasam la foc moderat sa se patrunda carnea. Taiem usturoiul marunt si rosiile in bucatele. Cand carnea este patrunsa bine adaugam usturoiul, rosiile si condimentele. Mai lasam cca 30 min la foc mic. Am servit cu cartofi noi si gogosar in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

MOKUSKA 1

15.05.2014, 09:19

delicios!

anca_rm 1

15.05.2014, 12:30

ce buna fripturica

Satisfyyourcravings 1

15.05.2014, 16:13

Preparate facute in tuci parca au alta savoare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu sos de ceapa caramelizata