Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb

de marcela1979 in Porc, 1 Ian 2015 | 6774 vizualizari

 

este de a dreptul delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 buc carnat de casa proaspat
  • 100 ml vin alb de casa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 cana de apa
  • 1 plic condimente de porc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb:

Se taie pulpa de porc felii,si carnatul in bucati potrivite.Intr-o tava de yena se aseaza carnea si carnatii,se presara condiment de porc ,frunzele de dafin si usturoiul taiat feliute subtiri.Se pune o cana de apa,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu circa 1 ora.Dupa 1 ora se scoate tava,se ia folia jos si se toarna 100 ml vin alb de casa si se mai da la cuptor inca 30 de minute ,stropind din cand in cand carnea cu sosul format.

Cand este gata se scoate din cuptor si se serveste calda cu mamaliga si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc la tava