Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb

de marcela1979 in Porc, 1 Ian 2015 | 7067 vizualizari

 

este de a dreptul delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 buc carnat de casa proaspat
  • 100 ml vin alb de casa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 cana de apa
  • 1 plic condimente de porc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb:

Se taie pulpa de porc felii,si carnatul in bucati potrivite.Intr-o tava de yena se aseaza carnea si carnatii,se presara condiment de porc ,frunzele de dafin si usturoiul taiat feliute subtiri.Se pune o cana de apa,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu circa 1 ora.Dupa 1 ora se scoate tava,se ia folia jos si se toarna 100 ml vin alb de casa si se mai da la cuptor inca 30 de minute ,stropind din cand in cand carnea cu sosul format.

Cand este gata se scoate din cuptor si se serveste calda cu mamaliga si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]