Friptura de vita

de Dya Daniela Andrei in Vita, 23 Dec 2015 | 8715 vizualizari

 

Atat de simplu de preparat, dar atat de gustos!
 

 

INGREDIENTE

  • 2 kg rasol alb de vita
  • 4 linguri cu ulei
  • 4-5 linguri cu suc de rosii
  • condimente dupa gust: sare, chilli, busuioc si rozmarin, mix de piper (rosu, alb, verde)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita:

Se asaza rasolul intr-un vas de yena.

Se unge rasolul cu ulei, se condimenteaza dupa gust cu piper, sare, chilli, busuioc si rozmarin si se intinde sucul de rosii, uniform, pe toata suprafata.

Se adauga in vas o cana cu apa si se da la cuptor, la o temperatura de 180 de grade pentru o ora jumatate (in functie de cum se doreste a fi textura rasolului).

Se serveste cald! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita marinata, cu sos de ceapa si ardei kapia