Friptura de vita in sos de vin rosu

de Florin A in Vita, 17 Ian 2016 | 10584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de vita
  • 200 ml vin rosu (de calitate)
  • o capatana de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • sare, piper si rozmarin dupa gust
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita in sos de vin rosu:

Se taie carnea cuburi.

Se spala bine si se asaza intr-o tava de cuptor.

Se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin.

Se adauga usturoiul feliat sau toacat marunt, vinul rosu si sucul/bulionul.

Se omogenizeaza totul si se da la cuptor pentru 90 de minte, la o temperatura de 220 grade.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Vitel cu trio de ardei