Friptura de vita in sos de vin rosu

de Florin A in Vita, 17 Ian 2016 | 11319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de vita
  • 200 ml vin rosu (de calitate)
  • o capatana de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • sare, piper si rozmarin dupa gust
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita in sos de vin rosu:

Se taie carnea cuburi.

Se spala bine si se asaza intr-o tava de cuptor.

Se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin.

Se adauga usturoiul feliat sau toacat marunt, vinul rosu si sucul/bulionul.

Se omogenizeaza totul si se da la cuptor pentru 90 de minte, la o temperatura de 220 grade.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]