Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor

de mamaieelena in Vita, 6 Noi 2010 | 14650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vitel(pulpa din fata)
  • 3 morcovi mai mari
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • 250ml vin sec
  • sare,piper,cimbru
  • boia de ardei dulce
  • 200gr ciperci proaspete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor:

Se spala carnea si se asezoneaza apoi se leaga cu ata pt friptura,

legumele se curata si se taie putin mai mari iar ceapa se taie in 4 bucati.

Mai intai se pun morcovii care au fost taiati fasii lungi si dupa aceea se aseaza carnea iar de jur imprejur se pun celelalte legume

 se toarna uleiul si vinul dupa care se pun la cuptor pentru o ora.

Alaturi se poate servi cu salata de ardei capia copti.

Pofta mare,

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]