Friptura de vitel in vin

de adriana_bobu in Vita, 19 Feb 2011 | 15336 vizualizari

 

o reteta simpla si delicioasa....care se poate servi cu diverse garnituri (piure de cartofi, orez, paste)

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pulpa vitel (cam 800 g)
  • un gogosar 
  • o ceapa 
  • 3-4 catei de usturoi
  • 500 ml vin alb
  • sare si condimente (piper, cimbru, oregano)
  • 4-5 linguri de ulei 
  • o cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel in vin:

Am taiat carnea felii groase, am condimentat-o si am tras-o in ulei (pe ambele parti) alaturi de gogosar si ceapa taiate feliute. Am adaugat apoi si usturoiul taiat marunt , apa si o parte din  vin si am acoperit . Am lasat pe foc cca 1/2 h , am intors de cateva ori friptura dupa care am adaugat restul de vin . A iesit o bunatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel picant - gulas