Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor

de simona72 in Vita, 19 Apr 2013 | 13270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vitel
  • 2 lingura unt
  • 2 linguri migdale macinate
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 2-3 fire rozmarin
  • 5 biscuiti simpli
  • sare
  • piper
  • o cana supa
  • 6 cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor:

Se taie carnea de vitel astfel incit sa se formeze o felie groasa. Punem o folie alimentara peste ea si o batem usor cu ciocanul de snitele pt a o mai intinde putin. Condimentam carnea cu sare si piper.  

Biscuitii zdrobiti se amesteca cu untul moale,patrunjelul tocat, migdalele tocate, rozmarinul tocat, usturoiul zdrobit, sare si piper. Cu 3/4 din compozitie ungem carnea. o rulam si o fixam cu scobitori. Se aseaza carnea intr-un vas termorezistent, se toarna supa si se acopera cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor pt 1 ora.

Se scoate se intoarce pe partea cealalta carnea, se adauga cartofii taiati felii groase si se mai da la cuptor pina sunt gata si cartofii,aproximativ 40 minute. Serviti cu muraturi sau salata de cruditati de sezon.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (26)

andra81 1

09.11.2013, 04:11

A fost foarte buna, multumim!

simona72 1

09.11.2013, 08:01

Ma bucur ca va placut Andra!

Panacris 1

05.02.2015, 10:27

Ooo ce bunătate am ratat! Direct la favorite! Super idee!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel in vasul roman!