Friptura in vas roman cu sos de rosii

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 30 Dec 2019 | 2182 vizualizari

 

Bunătăți pentru Crăciun.

Când îți rămâne friptură făcută la grătar și nu știi ce să faci cu ea.

 

INGREDIENTE

  • Friptură la grătar
  • 400 gr roșii în suc de rosii
  • Supă de pui
  • Condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura in vas roman cu sos de rosii:

Așezăm friptura în vasul roman și punem roșiile, condimentele și supa și introducem la cuptor acoperit vasul cu capac. Lăsăm până se pătrunde bine carnea și devine moale
Se servește cu piure de cartofi sau cu orez, dar și simplă cu murături sau salată.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura in vas roman cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]