Friptura mixta

de Constelatialeu in , 3 Iul 2018 | 2214 vizualizari

 

Am combinat puiul, leguma porcul si rosiile....si cam atat...adica a mancat Jenny, deci e un succes...ea nu prea mananca carnita....:D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 kg muschi de porc
  • 1/2 kg rosii
  • condimente Delikat pui
  • condimente Delikat porc
  • sare
  • 1 cana cu apa
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura mixta:

Am spalat si curatat pulpele de pui, le-am portionat, aripioarele le-am spalat, iar muschiuletul l-am portionat. Am presarat sare pe ele si apoi condimente de la Delikat si le-am asezat in tava de la aragaz, tava tapetata cu hartie de copt, pe mijloc am pus muschiul de porc, pe laterale aripioarele si pulpele de pui, deasupra am feliat rosiile si am presarat putin sare, am turnat apa si am acoperit cu hartie de copt. Am dat tava la cuptor la foc mic cca 3 ore. Cu 30 min inainte de a scoate friptura de la cuptor, am ridicat hartia de copt sa se rumeneasca putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura mixta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chirbuli - Reteta de oua georgiene