Friptura pentru trecerea dintre ani

de Valentin68 in Porc, 31 Dec 2016 | 3090 vizualizari

 

Ca sa ne mearga bine, musai sa mancam bine, dar nu exagerat.....

 

INGREDIENTE

  • In functie de cat sunteti la masa, cantitatile sunt variabile
  • ceafa de porc proaspata, condimentata cu condimente Kotany
  • muschiulet de porc afumat - afumatarea de la soacra...
  • carnati de casa afumati
  • coaste pe porc afumate
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura pentru trecerea dintre ani:

Condimentam ceafa de porc proaspata cu condimente Kotany si o lasam vreo 2 ore. Portionam afumaturile si apoi le asezam intr-o tava. Pe la orele 22, dam drumul la cuptor, cu focul domol, noi ne vedem de petrecere si friptura se face numai buna de pus la masa, la trecerea dintre ani. Servim cu diverse garnituri gen piure, cartofi natur si musai cu muraturi si-o mamaliga langa...

La multi ani !

PS. Urmeaza si poza finala, daca mai apucam sa o facem....

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura pentru trecerea dintre ani" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (10)

Rocsi 1

01.01.2017, 22:45

Om harnic esti si priceput in toate!

Rahela Velicu 1

02.01.2017, 00:21

mihaelar63 1

04.01.2017, 02:13

Felicitari Vali De stiam veneam la urat )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi si carnati de casa