Friptura perfecta

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 31 Mar 2016 | 4618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata 150 grame muschi de vita
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • 1 catel usturoi
  • putin unt
  • crengute de cimbru, rozmarin sau oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura perfecta:

Se aduce bucata de carne la temperatura camerei. Se unge carnea cu ulei si se presara generos cu sare si piper. Se incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mare si se adauga putin ulei. 

Se adauga bucata de carne in tigaie. Se intoarce dupa un minut. Se unge cu usturoi pe partea expusa. Se intoarce dupa un minut. Se unge cu putin unt. Se intoarce dupa 1 minut. Se unge cu grasimea din tigaie folosind crengutele de cimbru. 

Se scoate pe o farfurie. Se lasa la odihnit 2 minute. Se feliaza si se transfera pe un platou.

Se adauga putin ulei de masline peste sosurile care au rezultat in farfurie, se amesteca si se adauga peste friptura.

TIPS-URI

1

In imagine, impreuna cu cartofi noi la tigaie (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-noi-la-tigaie-cu-bacon-si-salvie-76850.html) si salata simpla de inimi de salata (little gems) si creson

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura perfecta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

01.04.2016, 09:11

super buna!

AndrutzaP 1

01.04.2016, 09:30

Delicios de apetisanta!!!

Rocsi 1

01.04.2016, 20:57

Imi imaginez cat de buna poate fi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]