Friptura simpla din ceafa de porc

de Copiosus in Porc, 9 Feb 2013 | 4055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ceafa de porc
  • o capatana de usturoi
  • 3 foi de dafin
  • o lingurita boia de ardei ( iute sau dulce)
  • sare
  • piper boabe
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura simpla din ceafa de porc:

Se taie carnea in bucati maricele, dar nu foarte groase. Se pune ulei intr-o cratita, se adauga carnea, foile de dafin, boiaua, sarea, boabele de piper (cam o lingurita) si se adauga apa, atat cat sa acopere carnea. Se pune la fiert si cand incepe sa clocoteasca se adauga usturoiul taiat felii. Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba pana scade apa si incepe sa sfaraie uleiul.

Carne este foarte moale, se topeste in gura.

Puteti adauga o garnitura de cartofi piure, o salata de varza sau o puteti consuma asa, simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura simpla din ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]