Frittata

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2016 | 5277 vizualizari

 

Sincera sa fiu imi place mai mult decat omleta noastra clasica :)

 

INGREDIENTE


    • 6 oua
    • 1 ceapa mare
    • 2 ardei
    • 1 carnat
    • 3-4 rondele de vanata
    • 2 rosii
    • 30 g unt
    • sare
    • piper
    • ardei boia
    • patrunjel
    • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata:

Mai intai taiem toate legumele si carnatul in rondele. Amestecam ceapa cu ardeiul, cu vanata tocata si cu carnatul si le punem la calit in untul topit. Lasam 7-8 minute sa se inmoaie bine.

Ouale le batem bine si adaugam compozitia cu carnat si legume calite. Adaugam sare, piper,ardei boia, busuioc si patrunjel verde tocat marunt.

Ungem tava cu ulei, eu am folosit o forma de tarta ca nu am avut alta tava mai mica. Turnam compozitia in tava si adaugam desupra rosiile taiate rondele.

Dam la cuptor pentru 20 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga orice legume aveti.

2

Se poate adauga si branza sau cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]