Frittata

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2016 | 4796 vizualizari

 

Sincera sa fiu imi place mai mult decat omleta noastra clasica :)

 

INGREDIENTE


    • 6 oua
    • 1 ceapa mare
    • 2 ardei
    • 1 carnat
    • 3-4 rondele de vanata
    • 2 rosii
    • 30 g unt
    • sare
    • piper
    • ardei boia
    • patrunjel
    • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata:

Mai intai taiem toate legumele si carnatul in rondele. Amestecam ceapa cu ardeiul, cu vanata tocata si cu carnatul si le punem la calit in untul topit. Lasam 7-8 minute sa se inmoaie bine.

Ouale le batem bine si adaugam compozitia cu carnat si legume calite. Adaugam sare, piper,ardei boia, busuioc si patrunjel verde tocat marunt.

Ungem tava cu ulei, eu am folosit o forma de tarta ca nu am avut alta tava mai mica. Turnam compozitia in tava si adaugam desupra rosiile taiate rondele.

Dam la cuptor pentru 20 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga orice legume aveti.

2

Se poate adauga si branza sau cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu spanac si ciuperci