Un desert mai mult decat delicios....si incredibil de ciocolatos( stiu ca nu-i in Dex cuvantul insa descrie perfect acest baton magic) :))))......pur si simplu IREZISTIBIL...va invit cu mare drag la degustat!
Punem zaharul si apa la fiert intr-un ibric la foc mic timp de 12 minute.
Tragem vasul de pe aragaz si adaugam untul taiat felii si bucatile de ciocolata. Amestecam pana se topesc untul si ciocolata si turnam laptele praf, vanilia si cacaoa, din nou amestecam bine cu un tel si adaugam frisca lichida si siropul de artar.
Racim compozitia si introducem mixerul pentru 5 minute pana devine foarte cremoasa.
Tapetam o tavita cu foaie de copt si turnam amestecul de ciocolata.
Dam tava la rece pana se intareste ciocolata si poate fi taiata sub forma de batoane.
Desigur mai putem adauga bucati de nuci, alune prajite, bucati de portocala caramelizata, merisoare...si tot ce ne dorim in combinatie.