Fursecuri

de Michelle in Prajituri, 2 Iul 2009 | 9973 vizualizari

 

aceasta reteta am gasit-o pe retete culinare si am pus-o in practica..uitati ce mi-a iesit...

 

INGREDIENTE

  •  2 oua
  • 1lingura apa
  • 120 ml ulei
  • 120 grame zahar
  • o lingurita rasa praf de copt
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie si de migdale
  • 3 linguri nuca de cocos
  • 320 grame faina
  • 1 plic glazura ciocolata
  • un plic glazura alba
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie, mixam foarte bine. In timp ce mixerul merge, adaugam uleiul si mixam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cele trei linguri de nuca de cocos. Aluatul obtinut nu este nici lichid, dar nici tare, cat sa stea pe lingura ca in imagine.Cu mainile unse cu putin ulei, formam din aluat bilute de aproximativ 3 cm diametru, pe care le asezam la distanta pe hartia de copt intrucat fursecurile cresc. Le coacem in cuptor preincalzit la pana devin auri si rumene pe talpa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ReteteleBunicii ro 1

30.12.2009, 20:15

Hmm ... taman ce le facem si noi acum dar parca mai trebuie ceva lichid, e cam grosuta compozitia si mixerul trage din greu Va spunem ce-a iesit dupa

Michelle 1

01.01.2010, 21:06

daca respecti ingredientele..ies perfect..le-am facut de multe ori si mereu mi-au iesit

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 14:23

miam miam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''Cristina''