Fursecuri

de laylalala in Prajituri, 1 Mar 2011 | 5216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt, la temperatura camerei
  • 150 gr zahar
  • 10 gr zahar vanilat
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 7 linguri smantana
  • 150 gr migdale decojite si macinate
  • 350 gr faina
  • un praf de sare
  • 200 gr ciocolata, topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Incinge cuptorul la 180˚.

Bate untul cu zaharul. Adauga galbenusurile si romul, amesteca bine. Incorporeaza smantana. Inglobeaza apoi faina cu migdalele si sarea. Pune aluatul intr-un pos si formeaza biscuiti pe o tava cu foaie de copt. Da fursecurile la copt pana cand se rumenesc usor. Lasa sa se raceasca apoi decoreaza-le cu ciocolata topita. Lasa fursecurile sa stea pana cand ciocolata se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscotti cu ciocolata