Fursecuri

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Mar 2015 | 5259 vizualizari

 

Reteta este dintr-o revista pentru copii, dar cred ca am mai facut si altadata un astfel de aluat, care este foarte bun.
Imi pare rau ca poza de prezentare nu este atat de reusita din cauza lipsei de lumina :(

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina;
  • jumatate de cana de zahar;
  • o lingurita praf de copt;
  • un ou;
  • o lingurita de lapte;
  • 150 g unt;
  • Pentru decor:
  • zahar pudra, ciocolata cu lapte, ornamente diverse.
Portii: 65
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pana cand se obtine un aluat sfaramicios. Se framanta aluatul, apoi se infasoara in hartie de copt presarata cu faina, lasandu-l apoi sa se odihneasca 20 de minute la frigider. 

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se intinde aluatul intr-o foaie neteda si subtire si se decupeaza fursecurile cu forme. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor. Cand sunt gata se orneaza dupa preferinta.

Sunt foarte bune si neornate.

TIPS-URI

1

Este bine sa dispuneti de doua tavi pentru ca treaba sa mearga mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]