Aceste fursecuri Arici sunt atât de drăgălașe și gustoase încât merită să le pregătești pentru cei dragi. Sunt foarte fragede și gustoase, iar când le scoți din cuptor, te cucerește mirosul lor.
Pentru aceste Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă, sunt necesare câteva ingrediente: unt, făină, ouă, zahăr și nucă.
Cum se prepara aceste Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă
Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz. Într-un bol, pune untul, zahărul și esență de vanilie. Mixează bine toate ingredientele, apoi încorporează și cele două gălbenușuri. Adaugă făina și un praf de sare și amestecă ușor cu o spatulă, apoi frământă până obții un aluat dens și omogen. Cu ajutorul unei linguri, ia din aluat și modelează aproximativ 20 de bile potrivite. Mixează ușor cele două albușuri. Trece fiecare bilă de aluat prin albuș, apoi tavalește-o prin nucă măcinată. Așază fursecurile în tavă, la distanță de 3-4 cm unul de altul. Coace fursecurile în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, pentru aproximativ 15 minute, în funcție de cuptor. După coacere, scoate tava din cuptor și lasă fursecurile la răcit. Pudrează-le cu zahăr și servește-le cu mare poftă. Sunt foarte fragede și gustoase.