Fursecuri cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 14 Feb 2014 | 3106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 100 g untura
  • 150 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri nuca macinata
  • coaja de portocala
  • 300-400 g faina
  • capsuni(congelate)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu capsuni:

Intr-un bol mixam untul cu untura si zaharul,adaugam nuca macinata,coaja de portocala,praful de copt si treptat adaugam faina pana rezulta o coca omogena,

Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 1 ora(cat am fost dupa juniori la scoala)

Intindem o foaie de aluat de cca 0,5 cm  grosime pe masa infainata si decupam forme,

Am asezat in tava de briose unsa cu unt si tapetata cu faina,adaugam cate o capsuna si deasupa acoperim cu o forma inimioara.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste putin,

Lasam sa se raceasca in tava dupa care le scoatem si le pudram cu zahar pudra sau decoram dupa plac,

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu portocale