Fursecuri cu gem

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Aug 2013 | 5466 vizualizari

 

Reteta o am dintr-o revista pentru copii :)) ... Deci mai simplu de atit nu se poate :))) La cererea fetitei mele ne-am pus aseara si ne-am distrat amandoua facand fursecuri :) ... Foarte bune si foarte fragede !!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 1 ou
  • gem
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Intr-o craticioara topim untul amestecand in continuu.

Intr-un bol batem oul si adaugam faina,zaharul si untul topit.Amestecam bine.

Pe un plan de lucru presaram faina si din compozitie facem bilute pe care apoi le turtim cu palma.Decupam cu o forma si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptorul incins la 175 grade pentru circa 15 minute.Cand sunt gata le scoatem si le lasam sa se raceasca.

Le ungem cu gem si lipim cate doua.

TIPS-URI

1

Daca se doreste se pot manca si fara gem,pudrate cu zahar pudra sau scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ciocolata sau Jaffa Cakes