Fursecuri cu gem de caise

de RuxyRux in Dulciuri, 4 Apr 2016 | 3560 vizualizari

 

Poti manca toata tava fara sa te opresti, zau asa :))))))....  minunate!

 

INGREDIENTE

  • 220 gr. unt( 82% gras.)
  • 1 ou si doua galbenusuri
  • 375 gr. faina
  • 175 gr. zahar
  • vanilie
  • coaja de lamaie
  • o lingurita zeama de lamaie
  • un praf de sare 1/2 plic praf de copt
  • 1 borcanel gem de caise
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem de caise:

Din aceasta cantitate mie mi-a iesit o tava de fursecuri.

Se cerne faina intr-un vas, se adauga restul ingredientelor si se framanta aluatul, apoi se infaineaza usor, se pune in folie si se da la rece 30 de minute.

Se scoate aluatul se imparte in 4 bucati se pastreaza una cu care se lucreaza in timp ce restul se tin la rece si se scot pe rand.

Pe foaie de copt infainata se pune bucata de aluat si se rup din ea mingiute care se modeleaza ( vezi imaginea) si se pune la mijloc gemul, apoi se asaza in tava tapetata cu pergament.

Fursecurile se coc 20 de minute, sau pana cand marginile se rumenesc usor.

Deliciu!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Constelatialeu 1

05.04.2016, 17:29

Din astea vreau..

Rahela Velicu 1

06.04.2016, 16:43

RuxyRux 1

06.04.2016, 22:21

Au fost minunatie Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]