Fursecuri cu gem de prune ( de post)

de alilianaa in Dulciuri, 26 Feb 2015 | 9059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 g margarina
  • 400 g faina
  • 2 lingurite miere
  • coaja rasa de lamaie
  • un varf de lingurita de bircarbonat de sodiu alimentar
  • un praf de sare
  • 4-5 linguri apa minerala
  • zahar vanilat pudra
  • cateva lingurite de gem de prune
  • cateva visine din dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem de prune ( de post):

Intr-un bol amestecam faina, margarina,mierea, sarea si coaja de lamaie. Se framanta bine. Adaugam apa minerala, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie. Va rezulta un aluat nelipicios, omogen. 

Din acest aluat portionam gramajoare in care formam mici adancituri, in care punem gem de prune si visine din dulceata si le asezam intr-o tava pe foaie de copt.

Dam la cuptor pentru cca 30 minute. Cand sunt gata, le pudram cu zahar vanilat. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem de prune ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

26.02.2015, 22:08

Ce mult imi plac!

Teo 1

26.02.2015, 22:23

Minunate,sunt prajiturele care se pastreaza mai mult timp!

Gherca Daniela 1

26.02.2015, 23:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri 1 - 2 - 3