Fursecuri cu gem/cu ciocolata

de alinutza1983 in Dulciuri, 18 Mar 2012 | 4761 vizualizari

 

Pentru "de dimineata", la cafea :)..reteta e imprumutatata de la Pusikmea...mersi !

 

INGREDIENTE

  • 1 galbenus de ou
  • 180 g unt/margarina
  • 100 g zahar pudra
  • 1 praf de copt
  • vanilie
  • 1 praf de sare
  • 300 g faina
  • gem (zmeura am avut eu)sau nutella
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem/cu ciocolata:

1. Mixam untul cu zaharul, pana devine ca o spuma, adaugam apoi vanilia si galbenusul de ou. Turman si incoproram faina cernuta, amestecata cu praful de copt.
2. Trebuie sa rezulte un aluat omogen, nelipicios, care se infasoara in folie alimentara si se lasa la frigider, circa 30 de minute.

3. Din aluat se formeaza apoi mici bilute, ca o nuca, ce se pun pe hartie de copt, intr-o tava.

4. Cu ajutorl unei linguri de lemn, de fapt cu ajutorul cozii acesteia facem o adancitura in mijlocul fiecarei bilute.

5. Umplem adancitura cu gem sau crema de ciocolata.

6. Dam fursecurile la copt, circa 15 min, la foc mediu.

7. Pudram fursecurile calde cu zahar pudra vanilat!!! ...Super fragede a doua zi!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem/cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nastureii lui Mos Craciun